Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Miriam's Adventures holidays - all Around the World

телефон за връзка: +359 889 722 813За всички възникнали въпроси

ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград

 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 1
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 2
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 3
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 4
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 5
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 6
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 7
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 8
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 9
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 10
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 11
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 12
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 13
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 14
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 15
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 16
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 17
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 18
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 19
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 20
 • ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград снимка 21

Калкулирай и резервирай

Дата на заминаване:
Резервациона форма:
Запитване
ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 1ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 2ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 3ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 4ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 5ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 6ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 7ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 8ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 9ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 10ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 11ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 12ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 13ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 14ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 15ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 16ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 17ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 18ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 19ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 20ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд в най-големия термален аквапарк в Европа, отпътуване от Хасково и Димитровград миниатюра 21
сподели офертата в разпечатай офертата
ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА уикенд  в най-големия термален аквапарк в Европа!
 
Дати: 31.03.2018 - 01.04.2018
 
2 дни / 1 нощувка, транспорт: Автобус
 
ЦЕНА :  120 лв.
 
Отпътуване от Хасково и Димитровград по маршрут:
Хасково - Димитровград - Букурещ – Димитровград - Хасково
 
СПА ТЕРМЕ БУКУРУЩ е най-новата атракция в северната ни съседка. Намира се северно от Букурещ, само на 10 минути от центъра на града. Комплексът е създаден в модерен стил и в унисон със съвременните разбирания за СПА. Предлага идеални условия за почивка, като осигурява пълно откъсване и възстановяване от градския шум и напрегнатото ежедневие. Термалните води извират от дълбините на земните недра и зареждат 9 басейна, 6 сауни, 4 влажни сауни и 16 водни пързалки с топла минерална вода от 30 градуса. Със своите съоръжения и уникални възможности за възстановяване и забавления комплексът е идеалната дестинация за релакс на всички възрасти. Това е мястото, където може да се усети модерната СПА култура, представена на най-високо ниво.
 
 
Програма
Първи ден
06:00ч. отпътуване от Хасково и 6 : 15ч.Димитровград. Преминаване през Стара Загора, Велико Търново и Русе.
Пристигане около 11:00ч. в Букурещ - града, известен още като „Малкия Париж” и една от големите столици на Балканите .
Панорамна автобусна обиколка на града с екскурзовод и беседа: площад „Унирии“ с гледка към Парламента, площада на Университета, площад „Виктория“ с Природонаучния музей, Триумфалната арка, построена по подобие на арката в Париж; Булевардът на посолствата, най-красивият булевард „Виктория“, площада на Революцията, „Атенеума“ – най-голямата концертна зала в Румъния и Историческия музей.
Настаняване в хотел 3* в центъра на Букурещ /около 13.00ч./.
По желание - организирано посещение на Парламента – „Дома на Народа“, построен по време на режима на Чаушеско. Дворецът на парламента е най-известната румънска сграда, втора е по големина в света след Сградата на Пентагона. Организиран тур из сградата с местен екскурзовод. Ще разгледате впечатляващи зали, пищните  стълбища и пълни с полилеи стаи, които разкриват спиращи дъха гледки. Посещението се осъществява с предварителна заявка и минимум 20 човека записани. Входната такса е 35 леи.
 
*По желание: вечеря в „Caru cu Bere“ - най-старата бирария в Букурещ, с уникална ренесансова архитектура, създадена през 1879 г. Клиентите могат да дегустират над 20 вида бира и да опитат вкусни румънски специалитети. /Заявява се предварително, от България/.
 
Втори ден

Закуска в хотела.
9.00ч.  Отпътуване за ТЕРМЕ БУКУРЕЩ. 

Терме Букурещ е най-големият спа и уелнес комплекс в Европа е идеалното място за релакс и забавления. Тук ще Ви приветства най-голямата Ботаническа градина в Румъния с над 800 000 растения, включително 1500 палмови дървета, безброй орхидеи и още много екзотични растения.
Най-новата екзотична дестинация на Балканите ще Ви очарова с разнообразна тропическа растителност и постоянна температура от 30 градуса през цялата година
Комплексът е разположен на площ от над 30 000 м2 и има капацитет да посрещне до 4000 посетители едновременно в съвременните си съоръжения с впечатляваща обстановка:  8 басейна с термална вода с площ над 3000 м2,  3 външни басейна,  16 водни пързалки; 6 сауни; 7 парни сауни; джакузита; сладоледен бар; витамин бар;  винен бар; бира-бар; мокри барове в повечето басейни; снек бар; а-ла карт ресторант и основен ресторант с над 500 места.
За по-малките посетители има много забавления: водни пързалки /от 6 години/, водна детска площадка за игри, Playstation кът с множество електронни игри, детски басейни, кът библиотека със стени от хималайска сол и басейн с вълни.
Комплексът разполага с три основни сектора, като всеки от тях е с определена тема:
 *The Palm – „Палмата“ е най-обширната и просторна зона, висока повече от 50 м, с огромни палми, стотици шезлонзи, много зони за релакс, най-големият басейн с площ 560 м2, 2 джакузита, лаундж кресла в басейна, арома – басейни и мокър бар. Екипът на комплекса предлага много занимания като водна гимнастика, фитнес във вода и аеробика в минералните басейни.  Зоната разполага с 3 басейна за арома терапия - със сол от Мъртво море, калций и магнезий - за детокс и разкрасяващи терапии.
*Elysium – „Елисиум“ е ВИП зоната, в която може да изпитате най-различни удоволствия. Предлага 6 сауни, тропически и контрастни душове, много зони за релакс с инфрачервени шезлонзи, хидромасажни легла, басейн със селен, зони с масажни студия, Вип бар и а-ла карт ресторант. Ще се впечатлите от последните технологии и може да опитате класически релакс и модерни “детокс”-рецепти в една от 10-те сауни:
- Сауна „Прованс“ - изградена от типичното за Австрия и Румъния дърво Zambru Pinus, съчетава аромат на билки и дърво;
- Сауна „Амазония“ - екзотичен релакс в огромна панорамна сауна за 45 човека, която открива уникална гледка от високо към тропическия рай на “Палмата”;
- „Баварска сауна“ - докоснете природата в най-горещата сауна;
- Сауна „Алхамбра“ - ще попаднете в ориенталска приказка, в атмосферата на средновековна Гранада и уникални аромати;
- „Хималайска сауна“ – там ще релаксирате сред планина от сол, ще дишате дълбоко и ще изхвърлите всички токсини от тялото си;
- Сауна „Холивуд“ – очарова с огромния си екран, на който прожектират филми.

*Galaxy - Галакси е мястото за забавления и водни приключения за всички възрасти, с площ над 4000 м2, 16 водни пързалки, огромен басейн с уникална система за 4 вида вълни, страхотен мокър бар, топъл открит басейн, зона за релакс с впечатляващи палмови дървета, стотици шезлонги, релакс кресла за инфрачервена терапия, хидромасажни легла и 3 тематични парни сауни.
В зона „Галакси“ ще намерите най-впечатляващите водни пързалки на закрито в цяла Централна и Източна Европа. С височини над 12 метра, общата им дължина е повече от 1,5 км. Тук се предлагат изключителни преживявания за търсачите на силни усещания. “Състезателната писта” позволява до 3-ма участници да премерят скоростта и бързината си, има и “Луда река”, чиито течение е с внушителните 2500 м3/час.
Около 18.00ч. отпътуване за България.
 
Цената включва:
*Транспорт с лицензиран автобус;
*Пътни такси;
*Панорамна и пешеходна обиколка на Букурещ с лицензиран екскурзовод на български език;
*Нощувка със закуска в хотел 3 звезди в центъра на Букурещ;
*Водач от туристическа агенция „Мириамс Адвенчър Холидейс“ по време на пътуването;
*Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 5 000 евро, валидна за чужбина.
 
Цената не включва:
•Входни такси на посещаваните обекти;
•Разходи от личен характер;
• Вход за Парламента - 35 леи за възрастен, 18 леи за ученици и студенти. В Парламента може да се снима само срещу допълнително заплащане от 30 леи.
Забележка: Посещенията се осъществяват с предварителна заявка в България и при минимум 20 туристи.
• Меню за вечеря в „Caru cu Bere“ без напитки - 15 евро / 30лв.
• Отстъпка за деца до 11,99г., настанени с 2 възрастни - 30лв.
 
Цени за достъп през уикенда за престой от 4-5 часа в СПА Терме Букурещ:
 
Цени за зона „Галакси“ /за посетители от всички възрасти, вкл. деца/:
За възрастен – 32 лв., за студенти и пенсионери – 25 лв.,
за 1 възрастен и 1 дете /3-16 години/ - 48 лв.,
за 2-ма възрастни и 1 дете /3-16 години/ - 74 лв.,
за 2-ма възрастни и 2 деца /3-16 години/ - 94 лв.,
за деца от 3 до 16г. - 22лв. и за деца под 3 години – безплатно.
Цени за зона „Палмата“ за посетители над 16 години /вкл. достъп до „Галакси“/, за възрастен – 33 лв., за студенти и пенсионери – 28 лв.
Цени за зона „Елисиум“ за посетители над 16 години /включва достъп до „Галакси“ и „Палмата“/ за възрастен – 44 лв.
Може да се ползват собствени хавлии и халат, а може и да наемете на място - наем хавлия – 7,50 лв., наем халат – 11 лв.
 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
• 1 лея ≈ 0.48лв.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
• за лица над 14 години - лична карта или валиден задграничен паспорт
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт
• за лица под 18 години- ако детето пътува с един или без родители е необходимо нотариално заверено удостоверение /оригинал и копие/, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год. възраст/ + 2 копия от акта за раждане.
 
При записване се внасят 30% от сумата, останалата част - до 10 дни преди датата на отпътуване. Екскурзията ще се състои при минимум 20 туриста.
Агенцията си запазва правото да променя последователността на мероприятия по програма. Агенцията не носи отговорност в случай, че обектите не работят, поради климатични или други обстоятелства.
 
Офис: бул.,,Димитър Благоев“ №17/зад Рашовия магазин/
Тел: 0887604058 и 0889722813