Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Miriam's Adventures holidays - all Around the World

телефон за връзка: +359 887 60 40 58За всички възникнали въпроси

Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря

  • Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря снимка 1
  • Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря снимка 2
  • Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря снимка 3
  • Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря снимка 4
  • Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря снимка 5

Калкулирай и резервирай

Дата на заминаване:
Резервациона форма:
Съгласявам се и приемам Политика на ползване

Запитване
Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря миниатюра 1Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря миниатюра 2Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря миниатюра 3Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря миниатюра 4Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря миниатюра 5
сподели офертата в разпечатай офертата

Спа уикенд в Елена със закуска и вечеря
Дата: 21.03.20-22.03.20 г
Цена: 90 лева
 

 

1 ви ден: Отпътуване 9:30 ч от Димитровград / АПК /за гр. Елена с кратка по пътя и посещение на Келифаревски манастир "Рождество Богородично" , основан през 1348 г. от видния български исихаст Теодосий Търновски с подкрепата на цар Иван Александър, едно от най-значимите книжовни средища в България. Настаняване в хотела, ползване на спа центъра, пожелание разходка из старопланински град Елена който се  намира в полите на гористия Еленски балкан в красивата долина на Еленската река. Град Елена е наричанБългарският Витлеем“, защото по време на възрожденската епоха е имал три църкви. Първата светиня на Елена е старата църква „Свети Никола“, втората „Успение на Пресвета Богородица“. Това го е нямало в нито един друг български град по това време.  Родната къща на Иларион Макариополски; Часовниковата кула; Петте Разсуканови къщи.  Вечеря. Нощувка.
2 ри ден: Закуска. Свободно време за спа. Напускане на хотела в 12:00 часа. Възможност за обяд в града. Отпътуване за Димитровград с кратка почивка.
Цената включва: транспорт, водач от фирмата, нощувка със закуска и вечеря в хотел 3*,  топъл закрит басейн- 31 С ; сауна- солна; парна баня;  фитнес и масаж.
Цената не включва: Разходи от личен характер.
 
                                          Офис: ул. „ Ромен Ролан“  16
                                      Тел:  0887 60 40 58   0885 009 666