Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Miriam's Adventures holidays - all Around the World

телефон за връзка: +359 887 60 40 58За всички възникнали въпроси

Замъкът

 • Замъкът снимка 1
 • Замъкът снимка 2
 • Замъкът снимка 3
 • Замъкът снимка 4
 • Замъкът снимка 5
 • Замъкът снимка 6
 • Замъкът снимка 7

Калкулирай и резервирай

Дата на заминаване:
Резервациона форма:
Съгласявам се и приемам Политика на ползване

Запитване
Замъкът миниатюра 1Замъкът миниатюра 2Замъкът миниатюра 3Замъкът миниатюра 4Замъкът миниатюра 5Замъкът миниатюра 6Замъкът миниатюра 7
сподели офертата в разпечатай офертата

 Димитровград – Замъкът ,,Влюбен във Вятъра“- Равадиново - Димитровград

Дата : 01.08.2020г
 Цена : 30 лева

     Отпътуване от Димитровград 7:00ч от АПК и 7:15ч от Хасково по маршрут Стара Загора, магистралата за Бургас и замъкът в Равадиново, намиращ се на около 5км от Созопол, изграден от Георги Тумбалов. Гледан от въздуха, прилича на кръст.  Кулите са украсени с мед и месинг, а стените са обвити в бръшлян. Из градината има статуи, огромни дървени фенери с дърворезба, каменни птици и русалки. Към двореца се влиза през голяма каменна порта, следва арка, копие на Адриановата в Истанбул. Малко след главния вход ще видите най-красивата част от комплекса, голямо езеро в което плуват лебеди. Те са бели и черни и спокойно идват близо до туристите. Ако искате да ги нахраните, може да закупите пакетче храна от павилион точно до езерото.  В далечния му край растат големи плачещи върби, чиито клони се спускат точно до нивото на водата. Наоколо се разхождат пауни, а въздухът е напоен с аромат на билки и цветя, които тук са в изобилие. Високите кули на замъка са обрасли в бръшлян. Комплексът е изграден с много фантазия и внимание към детайлите. Край езерото може да изпиете чашка ароматно горещо кафе и да се насладите на спокойствието и красотата. Уникалното архитектурно творение се простира върху площ от 20 декара.
Посещение на стария град в Созопол.Град Созопол е едно  забележително място. Тук ухае на старинност и култура. В града могат да се видят сгради от различни епохи.
Архитектурният и археологически резерват Старинен Созопол е обявен за музей. Обликът на резервата оформят около 180 къщи от средата на 18-ти и началото на 19-ти век.
Старият Созопол бе обявен за победител в класацията „Чудесата на България”, проведена през 2011 г.

Цената включва: транспорт, водач от фирмата и застраховка.

Цената не включва: входна такса за ,,Двореца“– 20 лева.
 

 • Екскурзията ще се състои при минимум 20 туриста.
 • Агенцията си запазва правото да променя последователността на мероприятия по програма.
 • Агенцията не носи отговорност в случай, че обектите не работят, поради климатични или други обстоятелства.   При записване се внасят 30 % от сумата, останалата част  10 дни преди датата на отпътуване.
 • При записване се внасят 30 % от сумата, останалата част  10 дни преди датата на отпътуване.
 • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записването.
 • По изискванията на Министерството на здравеопазването : задължително носене на маска в автобуса!

Офис: ул ,,Ромен Ролан“   16  / Срещу магазин Енди 2   /

                      0887 60 40 58       0885 009 666