Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Miriam's Adventures holidays - all Around the World

телефон за връзка: +359 887 60 40 58За всички възникнали въпроси

Повече за Ваучер за подарък

Ваучер за подарък

Направете перфектният подарък – подарете незабравими емоции на любимите си хора
с Ваучер за подарък от „Мириамс Адвенчърс Холидейс” !

 
Ваучерът за подарък от „Мириамс Адвенчърс Холидейс”
Ви предоставя чудесна възможност да подарите избрана от Вас екскурзия
или туристически пакет, както и да го заредите с избрана от Вас сума.
 
Заповядайте да разгледате предложенията ни тук:  www.miriamstravel.com
 
Как функционира програмата ни за подаръци?
Приносителят на ваучера получава възможност да ползва туристическа услуга от „Мириамс Адвенчърс Холидейс” на стойността, записана върху него, срещу представянето му в офиса на фирмата.
Цената на ваучера е равна на номинала, записан върху нея или е валиден за конкретен туристически пакет, който също е упоменат във ваучера.
В случай, че избраният от Вашите близки пакет е на стойност по-ниска от тази, определена във ваучера, разликата ще им бъде възстановена.
С ваучера за подарък от „Мириамс Адвенчърс Холидейс” може да се пазарува и с доплащане при избор на по-скъпоструващ туристически продукт.
Ваучерът за подарък може да се използва еднократно.
Стойността на ваучера не се изплаща в брой.
Ваучерът е с валидност 1 година от датата на закупуване.
За да се използва ваучера за подарък е необходимо приносителят да направи предварителна резервация за избрания туристически пакет.
За да се уточни избора на туристическата услуга, която ще се използва, както и условията по нея, приносителят на картата трябва да посети офиса на „Мириамс Адвенчърс Холидейз”  или да се обади на посочените върху ваучера телефони. 
          
Как можете да закупите Ваучер за подарък от „Мириамс Адвенчърс Холидейс”?
Ваучер за подарък от „Мириамс Адвенчърс Холидейс” можете да закупите от офиса на фирмата, както и да го поръчате по e-mail или по телефона и да го заплатите чрез наложен платеж, заедно с разходите по доставката.  

О ч а к в а м е   В и !горе